Acord entreTurismo Vivencial i La Fundación de Ferrocariles Españoles per promocionar les vies verdes, les antigues línies fèrries com a activitat turística organitzada

Via verda Ojos Negros
0

Turismo Vivencial, operador turístic dedicat a dissenyar experiències que connectin al viatger amb destinacions singulars i la Fundació dels Ferrocarriles Españoles (FFE)  han signat un acord de col·laboració per promocionar les Vies Verdes a través d’agències de viatges a Espanya i Europa de forma organitzada. Aquest projecte pretén valoritzar aquestes rutes singulars i permetre a les agències de viatges poder vendre programes tancats de diversos dies de durada.

Les Vies Verdes, antigues línies fèrries adaptades per permetre que el viatger s’endinsi en el patrimoni natural i cultural de diverses destinacions a tot Espanya, són l’espai ideal per desconnectar de la vida quotidiana i connectar amb tot allò que aquests territoris tenen per oferir. Turisme Vivencial en col·laboració amb l’àrea de Vies Verdes de la FFE ha realitzat una selecció de Vies Verdes per tot el país, creant diversos paquets turístics de diversos dies de durada. Els programes integren, a més de la possibilitat de recórrer les vies caminant o amb bicicleta, una selecció de restaurants on gaudir de la gastronomia de les poblacions que travessen les rutes, així com allotjament i serveis de trasllats. Amb aquesta iniciativa, Turisme Vivencial i la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols volen que el viatger sigui el protagonista i participi de forma activa en la seva experiència de viatge i de la seva connexió amb la població local.

Tots els itineraris seran promocionats a través de les xarxes socials d’ambdues entitats, així com les agències de viatges d’Espanya i Europees on Turisme Vivencial opera. Cal destacar que les propostes podran ser personalitzades en funció dels interessos de cada grup a petició de l’agència de viatges que ho requereixi. L’objectiu d’aquest project, és consolidar una oferta diferenciadora i atractiva per al mercat nacional i internacional. A més, s’espera que aquests esforços tinguin com a resultat la dinamització econòmica local de les destinacions per on transcorren les Vies Verdes.

Aquesta temporada, coincidint amb el 25 aniversari de les Vies Verdes, hem seleccionat la Via Verda de l’Oli (Andalusia), la Via Verda de la Senda de l’Ós (Astúries), la Via Verda del Tajuña (Comunitat de Madrid), la Via Verda d’Ulls Negres (Comunitat Valenciana) i la Via Verda de Val de Zafan (Catalunya).

 

 

Deixa'ns un comentari