Concert de Laura Farré a l’auditori del Royal College of Music de Londres

piano
0

La pianista Laura Farré oferirà el proper dia 11 de maig el concert Contemporary Music in Action a la sala de concerts de la Royal College of Music de Londres (Regne Unit). Laura Farré Rozada és una pianista i matemàtica especialitzada en música contemporània.

Recentment graduada sota el mestratge de Jean-François Dichamp a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) actualment la jove intèrpret i investigadora ha establert la seva base a Londres on continua la seva formació  amb Andrew Zolinsky al Royal College of Music.

Laura està molt interessat en la investigació i ha escrit tesis i articles sobre temes com ara els vincles existents entre les matemàtiques i la música, folklore en la música i el repertori de piano dels segles 20 i 21. A més, ha treballat amb compositors com Michael Finnissy, Albert Sardà, Sergio Ramis, Pablo Carrascosa, Carlos Rojo, Lara Poe, Lewis Coenen-Rowe i Joel Järventausta. Laura ha estrenat obres de Vladimir Djambazov, David Lang, Ofer Ben-Amots, Dani López, Ákos Lustyik, Piyawat Louilarpprasert i Karim Younis.

Entre els seus projecte a curt i mig termini la concertista ha estat recentment seleccionada per unir-se al projecte Sessions regió de Waterloo que es desenvoluparà durant aquest any 2017 al Canadà. Altres projectes futurs inclouen l’estrena de diverses obres de Joel Järventausta, Lara Poe, Stella Fiorenzoli, Lewis Coenen-Rowe, Sergio Ramis i Benjamin Heim, entre d’altres .

Laura ha actuat com a solista a Espanya, França, Alemanya i el Regne Unit i ha aparegut al canal de televisió nacional France 3 i Ràdio Nacional de Bulgària. També ha actuat amb agrupacions realitzades per Timothy Lines, Thomas Foskett-Barnes i Matthew Hardy i participat en diverses classes magistrals amb professors Stanislav Pochekin, Mikhail Voskresensky, Felix Gottlieb, Konrad Elser, Boris Berman, Dmitri Alexeev, Hortense Cartier-Bresson, Michel Béroff , Casa-Josèphe Jude, Andrew Haigh, Albert Tarakanov, Natasa Sarcevic, Marcel Baudet, Antoine Françoise, Karst de Jong, Kennedy Moretti i Nelly Ben-O, entre altres.

Deixa'ns un comentari