Conferència d’Andreu Vea: ‘Tecnología d’estar per casa: L’Internet de les coses que importen’

Tecno d’estar per casa
0

El doctor en enginyeria de Telecomunicació, Digital Champion for Spain de la Comissió Europea i ‘biògraf d’Internet’, Andreu Veà, oferirà el pròxim dia 15 de novembre, a dos quarts de vuit,  a Neàpolis la conferència “Tecnología d’estar per casa: L’Internet de les coses que importen” en el marc de la programació del Campus Universitari de la Mediterània. La conferència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.

Andreu Veá repassarà els començaments d’Internet, descrivint el state of the art actual i projectant el futur més immediat.Es parlarà de tota la tecnologia que ens envolta, de com l’hem integrada en el nostre dia a dia, i com massa sovint passa desapercebuda. Malgrat això no sempre resulta senzill ser un usuari que aconsegueixi treure el màxim partit de tos aquests indtruments. És per això que cal mantenir-se relativament al dia pel que fa a les novetats, i tenir uns certs coneixements a l’hora de triar i decidir què comprar i amb quines característiques sobre la base de les nostres necessitats.

Vea proporcionarà consells de compra sobre diversos dispositius, com televisors, tablets, ordinadors, càmeres, o fins i tot drons. També algunes dreceres per no perdre’s en el mon de la tecnologia. Centrarà bona part d’aquests consells en la tecnologia domèstica relacionada amb aspectes com la connectivitat, el multimèdia, la informàtica, els mòbils, l’Internet de les coses, els programes d’ordinador i les aplicacions mòbils. Qüestions com quan usar wifi o 4G, com crear timelapses, com fer una còpia de seguretat dels nostres contactes, com dominar skype i les videoconferències, etc.

En aquest vídeo el mateix Andreu Vea ens fa un avenç del que podrem escoltar en la seva intervenció de dijous vinent.

 

 

 

Leave us a comment