Dubtes freqüents

Cal pagar per pertànyer al Crea&Co?


No cal pagar per pertànyer a la comunitat Crea&Co. L’únic requisit és que la teva activitat es desenvolupi en el sector de les indústries de la creació, la innovació i les tecnologies.


Quina documentació cal lliurar per pertànyer al Crea&Co?

Ser partícip de la comunitat Crea&Co és senzill. Només has de decidir que vols ser-hi i que pots aportar el teu gra de sorra per fer el cercle més ampli, més ric... i omplir un breu formulari amb algunes dades sobre tu i la teva activitat com a professional o empresari. Un cop acceptada la sol·licitud podràs accedir als serveis i opcions que et proposem des de la plataforma.


Existeixen criteris de selecció?

Sí, existeixen criteris de selecció. Volem que la comunitat Crea&Co reculli els professionals deles indústries culturals i creatives de la comarca. Aquest és un paraigua molt ampli que abasta un conjunt heterogeni de professions. Els punts en comú que considerem decisius per formar part d’aquesta plataforma són que treballis sota els paràmetres de la creació, la innovació i la tecnologia.


Com puc publicar un esdeveniment a la web?

Crear llaços i vincles entre els membres del Crea&Co és fonamental per a la consolidació i la cohesió de la comunitat de les indústries creatives de la comarca. Per això volem que ens feu partícips i que compartiu amb nosaltres els esdeveniments que considereu rellevants.


Puc fer negocis al Crea&Co?

Ens encantarà que així sigui. Aquesta és una plataforma dirigida a professionals i emprenedors. La plataforma no té com a missió fer negocis però esperem i desitgem que les empreses que la integren sí que tinguin aquest objectiu. L’esperit que ens mou ésser els facilitadors de la creació del màxim nombre d’oportunitats de negoci entre els membres de la comunitat.


Crea&Co gestiona contractació de personal?

En principi no. Com a comunitat esperem que entre els seus membres s’estableixin llaços i vincles de col·laboració laborals. Això vol dir que les oportunitats laborals es produiran entre les empreses que oferta i les que demanden la implicació, la participació,els serveis o l’assessorament d’altres empreses o professionals. Sí que vetllarem per què les ofertes i oportunitats laborals que sorgeixin siguin pertinents i adequades i esperem que ens ajudeu per que això sigui així. Volem mantenir-nos ferms en ser facilitadors d’oportunitats laborals dignes i en les millors condicions possibles.


Totes les transaccions i tractes comportaran intercanvi econòmic?

No necessàriament.Esperem i desitgem que es generin el nombre més gran de tractes comercials id’ofertes laborals possibles. Per som conscients que existeixen altres fórmules de col·laboració i de compartir coneixements i projectes que en els nous contextos de l’economia col·laborativa comporten formes alternatives de relacionar-se. Desenvolupar un nou projecte, fer prospecció d’una nova oportunitat de negoci o obrir un mercat nou pot comportar col·laborar amb empreses i professionals que en un principi apostin en el projecte o inverteixin en ell no capital, sinó el seu temps o els seus coneixements o expertesa. Per tant la plataforma és oberta i aplaudeix aquestes noves fórmules sempre que s’estableixin de mutu acord entre els agents implicats i amb respecte cap a la legislació vigent.

Contacta amb nosaltres