Eurekrea

On les bones idees busquen equips

Eurekrea vermell

 

Eurekrea és l’espai on les bones idees busquen equips que les desenvolupin i també és l’espai on compartir-les. Aquesta és una via de doble sentit on els creadors aporten llavors, busquen i troben amb qui germinar-les. A Eurekrea conflueixen altres mirades per concretar, orientar i conduir projectes quan encara són somnis i busquen materialitzar-se.

Les idees són la matèria primera dels processos de creació. A Eurekrea invertim en pensament. Obrim els calaixos on hem abocat idees i les deixem volar.

Una idea és un motor, amb el seu impuls obtenim solucions i amb el seu rendiment arribem a noves idees. A Eurekrea celebrem aquest cicle i el fomentem...

Et sembla que la idea podria enamorar-te?

Vols cridar Eurekrea?

This contact form is available only for logged in users.


D'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679, t'informem queúnicament utilitzarem les teves dades per fer-te arribar informació municipal. Nofarem cessió a tercers de les dades i les conservarem mentre duri la nostraactivitat i no retiris el teu consentiment. El responsable del tractament deles dades és l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (plaça de la Vila núm. 8,08800).  


Pots accedir, rectificar, suprimir, oposar-te o exercir la resta dels vostresdrets adreçant-te al’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.