El meu negoci a internet: Avantatges comercials vs. Riscos legals

0

Dia: dimecres, 2 d’octubre de 2019

Hora: 16 a 20h

Lloc: Aula de formacio de Neàpolis

Formadora: Yolanda Adsuar Prieto (Adsuar Legal Consulting). Yolanda Adsuar es llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i Advocada Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. És tècnica Superior en LOPD per l’Associació Professional de Consultors en Protecció de Dades (ApCpD) i Formadora inclosa en el Catàleg “Recull d’activitats de soporte a l’Teixit empresarial” de la Diputació de Barcelona.
L’àmplia formació en Dret Civil, contractual i en Noves Tecnologies l’han encaminat professionalment cap a l’especialització en protecció de dades de caràcter personal, camp en el que posseeix una dilatada experiència de 15 anys, en l’adaptació integral d’empreses de tots els àmbits, a aquesta normativa.

Organitza: Oficina d’Atenció a l’Empresa de l’Ajuntament de Vilnova i la Geltrú amb el suport de la Diputaciò de Barcelona
Activitat gratuïta.

Cal inscripciop previa: marbg@neapolis.cat

Sabeu quines obligacions ⚖️ teniu si utilitzeu Internet al vostre negoci? T’ho expliquem aquest dimecres, doa 2 d’octubre al curs “El meu negoci a internet: Avantatges comercials vs. Riscos legals”. Encetem el Cicle de tardor amb cursos gratuïts per a autònoms a Neàpolis.

Últimes Classes
Notícies