Esdevenir el teu propi cap, ser empresari…

  • Si estàs a l’atur existeixen fórmules que et permetran assumir encàrrecs conjunturals puntuals esdevenint un empresari autònom. Des de les plataformes de les cooperatives de gestió t'ajudaran a desenvolupar projectes amb l'assessorament legal que precises. Hi ha bonificacions per aquells que comencen. Abans de fer cap pas definitiu no dubtis a demanar assessorament.

  • La intermediació de les empreses ombrel•la com les cooperatives de gestió poden ajudar els emprenedors locals en les seves fases inicials. Com a especialistes ofereixen prestacions a mida per a professionals en sectors específics com artistes, músics o periodistes, entre d’altres.

    Les cooperatives ofereixen també assessorament legal als seus associats, així com oferta formativa o de consultoria. 

    Com a professional, aquesta és una alternativa que permet als treballadors estalviar maldecaps. 
  • La teva estructura empresarial ja és plenament consolidada. Sempre pots necessitar assessorament o ajut puntual en les teves gestions. Com a plataforma de suport al treball cooperatiu et facilitem el contacte amb els agents que comparteixen amb nosaltres aquest esperit cooperatiu. Són les cooperatives de serveis de gestió i suport empresarial més properes en el territori. 


    Des de Crea&Co també col·laborarem estretament amb el projecte Coopsetània, l'Ateneu Cooperatiu de l'Alt Penedès i Garraf, amb el qual mantenim valors compartits com el cooperativisme i l'economia social.

Altres experiències cooperatives que funcionen amb aquest esquema i amb les quals compartim valors

Comptem amb la implicació de diverses empreses que han incorporat al seu procés productiu els nous àmbits de la innovació i el talent i que, en aquests moments, s’estan agrupant a la comarca del Garraf.
IMG_11042016_112528
IMG_11042016_112528