Global Jam 2016

hitodama
0

Aquest passat cap de setmana, del 29 al 31 de gener, va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú una nova edició de la Global Game Jam, un festival que té per objecte la creació simultània d’un joc en 48 hores, en diferents seus de tot el món, exactament 632 seus. Els equips són multidisciplinars, i hi participen grafistes, modeladors 3D, animadors, dissenyadors de joc, programadors, músics i guionistes.

Els participants en aquesta seu de Vilanova i la Geltrú (64 persones) majoritàriament són de la comarca, i molts són estudiants o exalumnes de l’EMAID. Tot i així, aquesta edició hem tingut representació de totes les províncies de Catalunya, Girona inclosa.

Si cliqueu en aquest enllaç podreu veure i provar tots els jocs de creació vilanovina.

L’equip guanyador d’aquesta edició, amb el joc Hitodama, està format per Alicia Martínez, Raúl Domínguez Jiménez,Eva Trullà Estruch, Ismael Domínguez Jiménez, Alex Moñiz, Gerard Paradis Ruiz, Sònia Torné Casas.

La’Albert de Arias, el César Rincón i el Siscu Prats, professors de l’EMAiD, s’encarreguen de la organització complerta de l’esdeveniment a la seu vilanovina.

Leave us a comment