Inse Rail dirigirà el projecte de construcció de les noves consultes externes de l’ICO a l’hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet  

ICO2
0

L’empresa d’Enginyeria Inse Rail, amb base a Neàpolis, ha aconseguit l’adjudicació del contracte de Direcció d’obres de les noves consultes externes de l’ICO-Hospitalet. Aquest contracte de serveis promogut per l’Institut Català d’Oncologia suposa un import de gairebé 19.000 euros. Es preveu que la durada d’execució d’aquest projecte serà de 5 mesos. L’oferta d’Inse Rail ha estat escollida entre un conjunt de sis ofertes més presentades.

Les Consultes Externes són un espai d’atenció personalitzada que es troba a l’Hospital Duran i Reynals on els especialistes de l’ICO desenvolupen les consultes de seguiment dels pacients. Es un servei que està en coordinació amb els serveis d’especialistes i que no  havien estat remodelades des de la construcció del centre. El deteriorament per l’ús intensiu dels espais i els canvis produïts en els models assistencials han estat els factors determinants per a l’impuls d’aquesta reforma del servei que es trobarà físicament encabit dins el mateix hospital com fins ara.

Entre aquests canvis hi ha el que marca el nou Pla Funcional del centre que ha de fer front a les noves necessitats assistencials dels pacients i a una necessitat de redimensionar les capacitats de les actuals instal·lacions.  L’objectiu, donat que els pacients atesos solen requerir diversitat de proves i exploracions, puguin utilitzar les eines del centre, les pantalles d’admissió per gestionar el conjunt de l’estada en el servei i coordinar els horaris de les proves i consultes prèviament programades.

Les obres per a bastir el nou servei de consultes externes de l’ICO ja s’han desenvolupat en les fases inicials que comprenien fonaments, enderrocs d’espais, tancaments de façana, finestres, paviments i serveis de canalització d’aigua i climatització. La part de les obres que ara comptarà amb la direcció d’obres d’Inse Rail comprenen la conclusió de la totalitat de les consultes externes, les instal·lacions i part de l’obra civil per poder posar el servei en funcionament el mes aviat possible dins l’exercici del 2019.

La feina d’Inse Rail comprendrà a més de la direcció d’execució d’obra, assumint la funció tècnica de la direcció de l’execució material dels treball, els controls qualitatius i quantitatius d’aquestes obres per evitar desviacions. També hauran de gestionar la tramitació necessària amb l’Ajuntament de l’Hospitalet en matèria de permisos d’obra, llicencies ambientals, etc.

Leave us a comment