La directora Julia Pomodoro, exalumna de la Catalonia Film School participa a la secció Màlaga Talent del Festival de Màlaga

Julia Pomodoro
0

La directora de cinema i exalumna de la Catalonia Film School, Julia Pomodoro, participarà aquesta setmana en la secció Màlaga Talent dins el XXI festival de cinema de Màlaga que se celebra entre el 13 i el 22 d’abril pròxim. Pomodoro ha estat seleccionada juntament amb altres 20 joves promeses del cinema d’Amèrica llatina per participar en un campus del Talent. Allà podran presentar els seus nous projectes cinematogràfics als professionals del sector.

Màlaga Talent és una trobada de creadors inserida en el festival de cinema que per aquesta edició ha obert una nova zona dedicada a la indústria audiovisual el Màlaga Festival Industry Zone que concentrarà mes de 430 professionals. El certament aplegarà participació de 51 països amb més de 100 films i un conjunt de 50 nous projectes.

Actors, actrius, directors de fotografia, realitzadors i músics participaran en aquest campus que vol significar l’aposta del certamen andalús pel cinema dels països d’Amèrica Llatina. L’objectiu es que el joves valors emergents intercanviïn les seves idees i coneixements per progressar en els seus respectius àmbits professionals. Al Màlaga Talent tindran l’oportunitat d’entrar en contacte amb experts de la indústria amb els quals bastir relacions i intercanvis.

Julia Pomodoroja va obtenir amb el seu curt Numa el premi a la millor direcció de la sisena edició dels premis Claqueta en 2017, uns guardons organitzats per la productora Claqueta Cinema amb col·laboració amb l’escola de cinema Catalonia Film School . Els exteriors de Numa, van ser rodat en part parcialment rodats a l’edifici dea Neàpolis. Es tracta d’un curtmetratge emmarcat en el gènere fantàstic que va obtenir dos guardons més al millor so i a les noves tecnologies.

Leave us a comment