La segona sessió del Fòrum de la Innovació Local es compromet donar molt de joc als participants

fil 2 canvis
0

La segona sessió de treball del Fòrum de la Innovació Local se celebrarà el pròxim dimecres, 26 de juny a l’Espai Far de Vilanova. Aquesta segona reunió recull les recomanacions dels participants a la primera sessió del FIL d’organitzar les trobades periòdiques en diferents escenaris de la ciutat per promoure espais relacionals propers i distesos. La trobada es prevista a les 18.30h amb un programa que acabarà a les vuit del vespre.

L’organització tècnica d’aquesta segona sessió del FIL s’ha compromès a donar molt de joc als participants per als quals ha preparat un espai de treball que habilitarà amb les eines adequades per promoure un entorn de treball fresc i que permeti la interacció entre els participants.

Els tres grups de treball sorgits de la primera reunió del Fòrum presentaran als assistents les propostes inicials sobre les quals es va començar a treballar a mitjans de maig, durant la reunió inicial del Fòrum.

Un dels objectius és fer créixer el nombre d’innovadors/es locals que vulguin implicar-se en el FIL, per aquesta raó s’estan fent crides des de les xarxes socials i entre el nucli inicial de participants perquè convidin a aquesta sessió a altres ciutadans que considerin que encaixen amb un perfil d’innovadors, bé sigui per la seva trajectòria professional o bé per les seves habilitats personals ..
Es tracta de fer créixer el Fòrum ampliant aquesta comunitat col·lectiva i permetent als integrants implicar-se en els projectes que s’impulsin ja sigui de forma puntual i esporàdica o de manera més estable.

Els projectes i reptes als quals el FIL ha de plantejar-se es reconsideren a cadascuna de les trobades. Arran de la primera reunió hi ha sobre la taula fins a nou línies de treball, de les quals s’ha posat el focus per a desplegar-ne tres, les tres que es presentaran a l’espai FAR. Així aquestes línies de treball poden créixer en funció de les aportacions que els nous membres facin a la trobada.

Leave us a comment