Notícies

Faromatics seleccionada per integrar-se…

, l’acceleradora d’empreses emergents de la Unió Europea ha seleccionat la start-up , els creadors del primer robot ramader suspès per al control de la producció avícola, entre 500 empreses de tota Europa que havien presentat candidatura. Faromatics i les altres 19 empreses més escollides s’integren ara en un programa d’acceleració d’un any de durada. La seva incorporació al programa les posarà en contacte i els permetrà obtenir el suport de les principals organitzacions de recerca i tecnologia europees. El..

0 comment

Neàpolis s’integra a l’European…

, l’Agència Pública Local d’Innovació s’ha integrat com a membre de ple dret de l’, la xarxa Europea de laboratoris de creació digital. , creat el 2016, és un dels referents entorn la creació d’entorns de treball col·laboratiu. Es tracta d’espais que aprofiten noves maneres de fer i pensar, és a dir la innovació, per crear des de nous models d’empresa a espais formatius o d’experiències associatives que aborden reptes o necessitats sobre àmbits com, la mobilitat, la salut i..

0 comment

Inse Rail dirigirà el…

L’empresa d’Enginyeria , amb base a , ha aconseguit l’adjudicació del contracte de Direcció d’obres de les noves consultes externes de l’. Aquest contracte de serveis promogut per l’Institut Català d’Oncologia suposa un import de gairebé 19.000 euros. Es preveu que la durada d’execució d’aquest projecte serà de 5 mesos. L’oferta d’Inse Rail ha estat escollida entre un conjunt de sis ofertes més presentades. Les Consultes Externes són un espai d’atenció personalitzada que es troba a l’Hospital Duran i Reynals..

0 comment

Darrer workshop transnacional a…

  Aquesta setmana se celebra a Roma, en les instal·lacions d’, el darrer workshops internacionals per a la creació i consolidació de quatre laboratoris de creació (FabLabs) infantils a Catalunya, Itàlia, Estònia i Irlanda en el marc del projecte internacional .  Fins a Roma s’han desplaçat la dissenyadora gràfica , de l’estudi i també Marc Escolà i Alícia Martínez en representació del . Tots ells seguiran un programa d’activitats, tallers pràctics i discussió i reflexió sobre continguts i captació d’audiències..

0 comment

Amb la ciència SÍ…

Els alumnes dels centres escolars i instituts de Vilanova i la comarca han iniciat aquesta tardor una nova temporada d’activitats i tallers tecnològics com a part de l’oferta de lleure educatiu. L’objectiu és fer extensiu l’ús de les tecnologies entre la població infantil i juvenil. Les iniciatives que treballen des de fa anys per assolir aquest objectiu compartit amb l’Agència Local Pública d’Innovació es desenvolupen des de Tecnolab, Fun lab, Espl@i virtu@l i Tecnotrack. Durant els darrers dies s’han fet..

0 comment

Tallers que causen impressió

L’Abril i el Pol han estat dos dels participats dels tallers Maker gratuïts que hem organitzat durant els tres dies de la Fira de Novembre a l’estand de i . Abril, Pol, moltíssimes gràcies per deixar-nos compartir les vostres creacions!. Mireu en el vídeo que genials els van quedar els seus cartells on van haver d’emprar màquines d’encunyar amb les que van crear els segells i les figures amb els quals van poder confeccionar tipus de fusta en relleu que..

0 comment

Conferència d'Andreu Vea: 'Tecnología…

El doctor en enginyeria de Telecomunicació, Digital Champion for Spain de la Comissió Europea i 'biògraf d'Internet', Andreu Veà, oferirà el pròxim dia 15 de novembre, a dos quarts de vuit,  a Neàpolis la conferència "Tecnología d'estar per casa: L'Internet de les coses que importen" en el marc de la programació del Campus Universitari de la Mediterània. La conferència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia en aquest . Andreu Veá repassarà els començaments d'Internet, descrivint el state of the art actual i projectant el futur..

0 comment

La regidora d’Innovació visita…

La Primera tinenta d'Alcaldia. Regidora d'Hisenda, Empresa, Innovació i RSC, Olga Arnau, serà dimecres, 14 de novembre a la on participarà en un seguit de contactes amb empreses i organismes vinculats al desenvolupament de solucions i projectes de  transformació digital, gestió ambiental o mobilitat sostenible. Les trobades han estat propiciades des de l’estant de la Generalitat de Catalunya en aquest certamen que es fa aquesta setmana al recinte de la Fira Gran Via de Barcelona. La delegació de Neàpolis, amb..

0 comment

Faromatics i el robot…

ha participat la fira de Hannover que s’ha celebrat entre el 13 i 16 de novembre. és una de les fires més grans de la tecnologia de la ramaderia, ha aplegat 2.597 expositors de productes i serveis de 63 països i que s’estima ha tingut més de 150,000 visitants. El certamen és la principal plataforma internacional d'innovació i estratègies per a la producció animal on es presenten els principals avenços en innovació  i productes per a la producció agrícola mundial...

0 comment