Notícies

La Global Game Jam…

Neàpolis torna a obrir el seu plató de TV per acollir una nova edició de la . L’ i l’ col·laboren un any més constituint-se en seu local per acollir els 80 joves que participaran en el major esdeveniment global entorn al disseny i creació de jocs i vídeojocs. La Global Game Jam començarà divendres 25 de gener i acabarà a primera hora de la tarda del diumenge 27. A cinc dies de l’inici d’aquesta nova edició, i ja en..

0 comentari

Vilanova i la Geltrú…

La Unió Europea ha aprovat 23 projectes, entre un total de 25, de xarxes de ciutats per a la transferència de coneixement que passen a la segona fase del programa . Vilanova i la Geltrú, a través de l’Agència Publica d’Innovació, Neàpolis, forma part de la xarxa Tech Revolution liderada per la ciutat de Barnsley (Regne Unit) ha superat els requisits per passar al segon nivell del programa durant els pròxims dos anys. La regidora d’Innovació, Olga Arnau, ha explicat..

0 comentari

Inse Rail redactarà els…

Inse Rail l’enginyeria especialitzada en infraestructures ferroviàries i les seves instal·lacions i sistemes redactarà dos nous projectes per a Ferrocarrils de la Generalitat. El primer una nova via en una estació del cremallera de Montserrat i el segon l’ampliació de les andanes de l’estació del FGC de Plaça de Catalunya. L’ampliació de les andanes de l’estació de Plaça de Catalunya té com a objecte millorar les condicions de seguretat del recinte. Es demana incrementar les distàncies de seguretat en la..

0 comentari

Faromatics i el robot…

ha participat la fira de Hannover que s’ha celebrat entre el 13 i 16 de novembre. és una de les fires més grans de la tecnologia de la ramaderia, ha aplegat 2.597 expositors de productes i serveis de 63 països i que s’estima ha tingut més de 150,000 visitants. El certamen és la principal plataforma internacional d'innovació i estratègies per a la producció animal on es presenten els principals avenços en innovació  i productes per a la producció agrícola mundial...

0 comentari

La regidora d’Innovació visita…

La Primera tinenta d'Alcaldia. Regidora d'Hisenda, Empresa, Innovació i RSC, Olga Arnau, serà dimecres, 14 de novembre a la on participarà en un seguit de contactes amb empreses i organismes vinculats al desenvolupament de solucions i projectes de  transformació digital, gestió ambiental o mobilitat sostenible. Les trobades han estat propiciades des de l’estant de la Generalitat de Catalunya en aquest certamen que es fa aquesta setmana al recinte de la Fira Gran Via de Barcelona. La delegació de Neàpolis, amb..

0 comentari

Conferència d'Andreu Vea: 'Tecnología…

El doctor en enginyeria de Telecomunicació, Digital Champion for Spain de la Comissió Europea i 'biògraf d'Internet', Andreu Veà, oferirà el pròxim dia 15 de novembre, a dos quarts de vuit,  a Neàpolis la conferència "Tecnología d'estar per casa: L'Internet de les coses que importen" en el marc de la programació del Campus Universitari de la Mediterània. La conferència és gratuïta però cal fer inscripció prèvia en aquest . Andreu Veá repassarà els començaments d'Internet, descrivint el state of the art actual i projectant el futur..

0 comentari

Tallers que causen impressió

L’Abril i el Pol han estat dos dels participats dels tallers Maker gratuïts que hem organitzat durant els tres dies de la Fira de Novembre a l’estand de i . Abril, Pol, moltíssimes gràcies per deixar-nos compartir les vostres creacions!. Mireu en el vídeo que genials els van quedar els seus cartells on van haver d’emprar màquines d’encunyar amb les que van crear els segells i les figures amb els quals van poder confeccionar tipus de fusta en relleu que..

0 comentari

Amb la ciència SÍ…

Els alumnes dels centres escolars i instituts de Vilanova i la comarca han iniciat aquesta tardor una nova temporada d’activitats i tallers tecnològics com a part de l’oferta de lleure educatiu. L’objectiu és fer extensiu l’ús de les tecnologies entre la població infantil i juvenil. Les iniciatives que treballen des de fa anys per assolir aquest objectiu compartit amb l’Agència Local Pública d’Innovació es desenvolupen des de Tecnolab, Fun lab, Espl@i virtu@l i Tecnotrack. Durant els darrers dies s’han fet..

0 comentari

Darrer workshop transnacional a…

  Aquesta setmana se celebra a Roma, en les instal·lacions d’, el darrer workshops internacionals per a la creació i consolidació de quatre laboratoris de creació (FabLabs) infantils a Catalunya, Itàlia, Estònia i Irlanda en el marc del projecte internacional .  Fins a Roma s’han desplaçat la dissenyadora gràfica , de l’estudi i també Marc Escolà i Alícia Martínez en representació del . Tots ells seguiran un programa d’activitats, tallers pràctics i discussió i reflexió sobre continguts i captació d’audiències..

0 comentari