Notícies

Inse Rail dirigirà el…

L’empresa d’Enginyeria , amb base a , ha aconseguit l’adjudicació del contracte de Direcció d’obres de les noves consultes externes de l’. Aquest contracte de serveis promogut per l’Institut Català d’Oncologia suposa un import de gairebé 19.000 euros. Es preveu que la durada d’execució d’aquest projecte serà de 5 mesos. L’oferta d’Inse Rail ha estat escollida entre un conjunt de sis ofertes més presentades. Les Consultes Externes són un espai d’atenció personalitzada que es troba a l’Hospital Duran i Reynals..

0 comentari

Neàpolis s’integra a l’European…

, l’Agència Pública Local d’Innovació s’ha integrat com a membre de ple dret de l’, la xarxa Europea de laboratoris de creació digital. , creat el 2016, és un dels referents entorn la creació d’entorns de treball col·laboratiu. Es tracta d’espais que aprofiten noves maneres de fer i pensar, és a dir la innovació, per crear des de nous models d’empresa a espais formatius o d’experiències associatives que aborden reptes o necessitats sobre àmbits com, la mobilitat, la salut i..

0 comentari

Faromatics seleccionada per integrar-se…

, l’acceleradora d’empreses emergents de la Unió Europea ha seleccionat la start-up , els creadors del primer robot ramader suspès per al control de la producció avícola, entre 500 empreses de tota Europa que havien presentat candidatura. Faromatics i les altres 19 empreses més escollides s’integren ara en un programa d’acceleració d’un any de durada. La seva incorporació al programa les posarà en contacte i els permetrà obtenir el suport de les principals organitzacions de recerca i tecnologia europees. El..

0 comentari

L’espai Crea&Co  acull la…

L’espai de acull el pròxim dimarts, 25 de setembre una jornada dedicada a donar suport a les empreses emergents locals. La sessió que s’orienta a oferir eines als emprenedors per fer créixer les seves start-ups, començarà a dos quarts de deu del matí i amb un programa intensiu que acabarà a dos quarts de dues de la tarda. La jornada organitzada per és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia en aquest Els ponents de la jornada oferiran, al llarg..

0 comentari

Neàpolis acollirà al maig…

Vilanova acollirà el pròxim mes de maig la trobada internacional del projecte sobre emprenedoria digital del programa . L’elecció suposa el reconeixement del procés de bones pràctiques que desenvolupa , l’Agencia Publica Local d’Innovació, com a centre de referència en l'assessorament de l'economia digital local. Aquest coneixement i experiència recollits des de Neàpolis serà ara presentats  in situ a les 6 ciutats europees participants de .   Aquest ha estat un dels acords presos en el decurs de la participació,..

0 comentari

Vilanova visita Barnsley, al…

Una delegació vilanovina es desplaçarà fins a Barnsley (Regne Unit) del 4 al 6 de setembre per a participar en les jornades de treball preparatòries de la segona fase del programa URBACT de creació i transferència de xarxes urbanes i les seves bones pràctiques. El de Barnsley acollirà, amb una atapeïda agenda de treball, l’equip integrat per la Regidora d’Empresa, Innovació: Olga Arnau, el Regidor de Promoció de la Ciutat, Jordi Medina, el director de , l’Agència Pública d’Innovació, Joan..

0 comentari

Curs per a dones…

començarà a finals del mes d’agost un curs de programació informàtica per a dones. Es tracta d’un curs gratuït de 350 hores de les quals 270 seran de formació en aula i la resta, un total de 80 hores més, seran de pràctiques en empreses. El curs s’adreça prioritàriament a dones majors de 16 anys, que estiguin a l’atur, tot i que també hi podran accedir dones en actiu que estiguin inscrites al servei d’ocupació de Catalunya. Entre els requisits..

0 comentari

Neàpolis rep aquesta setmana…

Els representants de les organitzacions sòciesdel projecte Creative Makers, Roma, Dublin i Tallin, visitaran Vilanova i la Geltrú i treballaran en el si de l’Agència Pública d’Innovació en la concreció del seu objectiu principal: la creació de quatre Laboratoris de Fabricaciò digital infantils a Itàlia, Estònia, Irlanda i Catalunya. Neàpolis actua com la part catalana d’aquest projecte comunitari per crear una xarxa de Laboratori de Fabricacio Digitals sota el paraigüa temàtic del lettering, la tipografia i la impressió integrant aquestes..

0 comentari

Neàpolis organitza tallers d’inclusió…

El vestíbul de la incubadora de ha estat durant tota aquesta setmana l’espai dels tallers d’inclusió digital, una iniciativa de Neàpolis dins el programa Tecnokids per promoure l’extensió de les noves tecnologies a la població infantil i juvenil. Al llarg de cinc dies una quinzena de participants, nens i nenes usuaris de la xarxa de de Vilanova, han fet una immersió des del joc i l’experimentació sobre els llenguatges de programació o la robòtica. Els centres oberts ofereixen recursos de..

0 comentari