Notícies

Torna la Global Game…

  L’EMAiD (Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú) organitza, en col·laboració amb l’Agència Pública d’Innovació Neàpolis, la Global Game Jam 2018 els propers 26, 27 i 28 de gener. La Global Game Jam té per objectiu el disseny i creació d’un joc o videojoc en un temps màxim de 48 hores, i es realitza simultàniament a tot el món (en més de 500 ciutats d’arreu del món) amb el suport de les principals companyies del sector...

0 comment

Tetrao, una start up…

L’start up Tetrao, empresa amb base Neàpolis i Luxemburg, ha estat la guanyadora absoluta de la Hackathon internacional convocada per la banca BNP Paribas. L’equip de Tetrao va convèncer en els tres minuts assignats per al seu pitching l’alta direcció del banc convertint-se així en la guanyadora d’una de les més importants Hackathons Fintech del món. El pitching (presentació) de Tetrao va tenir lloc el dia 1 de desembre a París. Allà van presentar el desenvolupament de la seva proposta,..

0 comment

Concert de Laura Farré…

La pianista Laura Farré oferirà el proper dia 11 de maig el concert Contemporary Music in Action a la sala de concerts de la Royal College of Music de Londres (Regne Unit). Laura Farré Rozada és una pianista i matemàtica especialitzada en música contemporània. Recentment graduada sota el mestratge de Jean-François Dichamp a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) actualment la jove intèrpret i investigadora ha establert la seva base a Londres on continua la seva formació  amb Andrew..

0 comment

Mareta Bufona financia l'edició…

Mareta Bufona ha aconseguit finançar mitjançant un projecte de crowdfunding l'edició en vinil del seu disc "Vine al camp".  A 15 dies de finalitzar el termini previst el grup ha assolit ja l'objectiu d'obtenir els 1.500 euros que els calien per poder imprimir el disc sobre vinil. Un total de 63 mecenes han realitzat les aportacions que ho faran possible. Les 13 noves canços de Vine al Camp s'han enregistrat el l'estudi  (Alt Penedès) amb en Víctor García (Ultramarinos Mastering) i el..

0 comment

VNG acull el llançament…

Una trentena de ciutats innovadores participen a Neàpolis de la posada en marxa d'aquest pla de treball que ha de fer possible un model de plataforma d'SmartRegion exportable arreu del món La gestió intel·ligent de les ciutats i dels territoris és el primer dels cinc eixos fitxats com a objectius en el Capítol Català de la City Protocol Society (CPS). Aquesta nova revolució, anomenada 'revolució digital', segons ha explicat el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat,..

0 comment

Neàpolis acull la trobada…

Neàpolis acull la sessió de treball del Clúster Audiovisual de Catalunya dedicada a les start ups creatives Per primera vegada el Clúster organitza un workshop fora de Barcelona. La indústria audiovisual i creativa de VNG i de la Vegueria Penedès ha centrat la jornada d'avui El Clúster Audiovisual de Catalunya ha organitzat, per primer cop fora de Barcelona, una sessió de treball o workshop dedicada a les start ups creatives. la jornada s'ha celebrat aquest matí a l'Agència Pública d'Innovació..

0 comment

El programa de Garantia…

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per a fer viable i potenciar l'ocupabilitat dels i les joves. A Catalunya, estan implicats en aquesta tasca la Direcció General de Joventut, el SOC, les Cambres de Comerç, els Consells Comarcals i els Ajuntaments, especialment aquells que disposen d'Oficina Jove, com és el cas de Vilanova i la Geltrú. És des d'aquests equipaments de referència per al jovent que se'ls ofereix, informació, orientació, ajuda a la inscripció..

0 comment

Global Jam 2016

Aquest passat cap de setmana, del 29 al 31 de gener, va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú una nova edició de la , un festival que té per objecte la creació simultània d'un joc en 48 hores, en diferents seus de tot el món, exactament 632 seus. Els equips són multidisciplinars, i hi participen grafistes, modeladors 3D, animadors, dissenyadors de joc, programadors, músics i guionistes. Els participants en aquesta seu de Vilanova i la Geltrú (64 persones) majoritàriament..

0 comment