Notícies

Faromatics premiada a Startup…

Faromatics, start up amb base a Neàpolis, i el seu robot, ChickenBoy han rebut dos importants reconeixements en certàmens dedicats a la promoció del talent i la innovació. L’empresa i els seus productes són premiats i escollits com a iniciatives innovadores en esdeveniments que remarquen el talent i les millors idees de producte. Aquest cap de setmana Faromatics ha obtingut un dels premis de la quarta edició de les jornades , celebrades a Salamanca. L’esdeveniment ha congregat durant tres dies..

0 comentari

Neàpolis es presenta a…

Neàpolis, l’Agència Pùblica d’Innovació de Vilanova es presenta com a exemple de bones pràctiques dins el programa URBACT de la Unió Europea. URBACT és un programa de cooperació territorial que té com a objectiu impulsar desenvolupament de les ciutats tot plantejant solucions integrades per fer front a reptes compartits i creant xarxes entre aquestes ciutats per compartir les experiències d’èxit.   A la fase inicial del projecte es van presentar un total de 44 bones pràctiques de les quals han..

0 comentari

La directora Julia Pomodoro,…

La directora de cinema i exalumna de la Catalonia Film School, , participarà aquesta setmana en la secció Màlaga Talent dins ela que se celebra entre el 13 i el 22 d’abril pròxim. Pomodoro ha estat seleccionada juntament amb altres 20 joves promeses del cinema d’Amèrica llatina per participar en un campus del Talent. Allà podran presentar els seus nous projectes cinematogràfics als professionals del sector. Màlaga Talent és una trobada de creadors inserida en el festival de cinema que..

0 comentari

Una delegació de Neàpolis…

El projecte internacional celebra aquesta setmana a Tallinnn (Estònia) la segona sessió dels workshops internacionals per a la creació i consolidació de quatre laboratoris de creació (FabLabs) infantils a Catalunya, Itàlia, Estònia i Irlanda.  Fins a la capital d’Estònia s’han desplaçat la projecte Manager de Neàpolis, Ester Toledo, la dissenyadora gràfica , de l’estudi i, en representació del , participen  Marc Escolà i Alícia Martínez.  Tots ells seguiran un programa d’activitats, tallers pràctics i discussió i reflexió sobre els laboratoris..

0 comentari

Neàpolis presenta Crea&Co la…

Neàpolis ha donat la benvinguda a la nova plataforma de serveis digitals amb un concert vermut celebrat al vestíbul de la incubadora d’empreses Crea&Co.  El vestíbul del viver d’empreses ha acollit la presentació publica d’aquesta nova web, tot convidant als emprenedors del sector de les indústries creatives i de la innovació a un tast de cervesa artesana des de i a escoltar un petit recital a càrrec de i amb un repertori de versions de temes clàssics de jazz, blues..

0 comentari

Un total de 8.276…

  Un dels objectius de l’Agència Publica d’Innovació Neàpolis és fomentar i promoure l’extensió de l’ús de les noves tecnologies entre la població infantil i juvenil. Des del programa Tecnokids es  promou la immersió en aquest segment de coneixement, a partir de tallers i activitats d’aprenentatge des del joc, l’experimentació o la descoberta. Una oferta educativa complementària que es manifesta fonamental per estimular habilitats, capacitats i competències que es demostren cada cop més necessàries com a part del seu desenvolupament...

0 comentari

Inse Rail, enginyeria amb…

L’empresa d’Enginyeria Inse Rail ha rebut l’encàrrec d’ADIF per a la redacció del projecte de connexió ferroviària d’ample europeu de la plataforma multimodal de La Llagosta amb el Corredor Mediterrani. Inse Rail, que té la seva seu a Neàpolis, ha aconseguit aquesta adjudicació, per un import de mes de 660.000, associant-se amb Esteyco, una empresa consultora d’arquitectura civil i enginyeria que també compta amb experiència contrastada en la redacció de projectes al voltant d’infraestructures ferroviàries. Ambdues empreses s’han associat per..

0 comentari

La productora Setembro Cine,…

Setembro Cine és una de les cinc productores d’aquest film coproduït entre Xile, Alemanya, Nord-Amèrica i Catalunya i que explica la història, fora dels estereotips, d’una dona transsexual per fer-se un lloc al món  La productora , que té la seva seu a , és una de les cinc empreses audiovisuals que ha participat en la confecció de la producció . Aquest film ha guanyat en la cerimònia celebrada al Dolby Theatre de Los Àngeles, el diumenge 4 de març...

0 comentari

Faromatics, start up amb…

pot passejar sense entrebancs entre milers de pollastres a l’interior de les naus de les granges avícoles. Les seves càmeres i sensors enregistren i mesuren paràmetres com temperatura, humitat, nivells de CO2. També pot detectar les aus mortes, els nivells de gallinassa acumulats o anomalies en els equips com menjadores i abeuradors. és el primer robot suspès i intel·ligent d’engreix de pollastres... i és vilanoví. ChickenBoy ha estat dissenyat i desenvolupat per , una start up amb base a que..

0 comentari