Notícies

Neàpolis presenta Crea&Co la…

Neàpolis ha donat la benvinguda a la nova plataforma de serveis digitals amb un concert vermut celebrat al vestíbul de la incubadora d’empreses Crea&Co.  El vestíbul del viver d’empreses ha acollit la presentació publica d’aquesta nova web, tot convidant als emprenedors del sector de les indústries creatives i de la innovació a un tast de cervesa artesana des de i a escoltar un petit recital a càrrec de i amb un repertori de versions de temes clàssics de jazz, blues..

0 comment

Un total de 8.276…

  Un dels objectius de l’Agència Publica d’Innovació Neàpolis és fomentar i promoure l’extensió de l’ús de les noves tecnologies entre la població infantil i juvenil. Des del programa Tecnokids es  promou la immersió en aquest segment de coneixement, a partir de tallers i activitats d’aprenentatge des del joc, l’experimentació o la descoberta. Una oferta educativa complementària que es manifesta fonamental per estimular habilitats, capacitats i competències que es demostren cada cop més necessàries com a part del seu desenvolupament...

0 comment

Inse Rail, enginyeria amb…

L’empresa d’Enginyeria Inse Rail ha rebut l’encàrrec d’ADIF per a la redacció del projecte de connexió ferroviària d’ample europeu de la plataforma multimodal de La Llagosta amb el Corredor Mediterrani. Inse Rail, que té la seva seu a Neàpolis, ha aconseguit aquesta adjudicació, per un import de mes de 660.000, associant-se amb Esteyco, una empresa consultora d’arquitectura civil i enginyeria que també compta amb experiència contrastada en la redacció de projectes al voltant d’infraestructures ferroviàries. Ambdues empreses s’han associat per..

0 comment

La productora Setembro Cine,…

Setembro Cine és una de les cinc productores d’aquest film coproduït entre Xile, Alemanya, Nord-Amèrica i Catalunya i que explica la història, fora dels estereotips, d’una dona transsexual per fer-se un lloc al món  La productora , que té la seva seu a , és una de les cinc empreses audiovisuals que ha participat en la confecció de la producció . Aquest film ha guanyat en la cerimònia celebrada al Dolby Theatre de Los Àngeles, el diumenge 4 de març...

0 comment

Faromatics, start up amb…

pot passejar sense entrebancs entre milers de pollastres a l’interior de les naus de les granges avícoles. Les seves càmeres i sensors enregistren i mesuren paràmetres com temperatura, humitat, nivells de CO2. També pot detectar les aus mortes, els nivells de gallinassa acumulats o anomalies en els equips com menjadores i abeuradors. és el primer robot suspès i intel·ligent d’engreix de pollastres... i és vilanoví. ChickenBoy ha estat dissenyat i desenvolupat per , una start up amb base a que..

0 comment

Torna la Global Game…

  L’EMAiD (Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú) organitza, en col·laboració amb l’Agència Pública d’Innovació Neàpolis, la Global Game Jam 2018 els propers 26, 27 i 28 de gener. La Global Game Jam té per objectiu el disseny i creació d’un joc o videojoc en un temps màxim de 48 hores, i es realitza simultàniament a tot el món (en més de 500 ciutats d’arreu del món) amb el suport de les principals companyies del sector...

0 comment

Tetrao, una start up…

L’start up Tetrao, empresa amb base Neàpolis i Luxemburg, ha estat la guanyadora absoluta de la Hackathon internacional convocada per la banca BNP Paribas. L’equip de Tetrao va convèncer en els tres minuts assignats per al seu pitching l’alta direcció del banc convertint-se així en la guanyadora d’una de les més importants Hackathons Fintech del món. El pitching (presentació) de Tetrao va tenir lloc el dia 1 de desembre a París. Allà van presentar el desenvolupament de la seva proposta,..

0 comment

Concert de Laura Farré…

La pianista Laura Farré oferirà el proper dia 11 de maig el concert Contemporary Music in Action a la sala de concerts de la Royal College of Music de Londres (Regne Unit). Laura Farré Rozada és una pianista i matemàtica especialitzada en música contemporània. Recentment graduada sota el mestratge de Jean-François Dichamp a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) actualment la jove intèrpret i investigadora ha establert la seva base a Londres on continua la seva formació  amb Andrew..

0 comment

Mareta Bufona financia l'edició…

Mareta Bufona ha aconseguit finançar mitjançant un projecte de crowdfunding l'edició en vinil del seu disc "Vine al camp".  A 15 dies de finalitzar el termini previst el grup ha assolit ja l'objectiu d'obtenir els 1.500 euros que els calien per poder imprimir el disc sobre vinil. Un total de 63 mecenes han realitzat les aportacions que ho faran possible. Les 13 noves canços de Vine al Camp s'han enregistrat el l'estudi  (Alt Penedès) amb en Víctor García (Ultramarinos Mastering) i el..

0 comment