Notícies

VNG acull el llançament…

Una trentena de ciutats innovadores participen a Neàpolis de la posada en marxa d'aquest pla de treball que ha de fer possible un model de plataforma d'SmartRegion exportable arreu del món La gestió intel·ligent de les ciutats i dels territoris és el primer dels cinc eixos fitxats com a objectius en el Capítol Català de la City Protocol Society (CPS). Aquesta nova revolució, anomenada 'revolució digital', segons ha explicat el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat,..

0 comment

Neàpolis acull la trobada…

Neàpolis acull la sessió de treball del Clúster Audiovisual de Catalunya dedicada a les start ups creatives Per primera vegada el Clúster organitza un workshop fora de Barcelona. La indústria audiovisual i creativa de VNG i de la Vegueria Penedès ha centrat la jornada d'avui El Clúster Audiovisual de Catalunya ha organitzat, per primer cop fora de Barcelona, una sessió de treball o workshop dedicada a les start ups creatives. la jornada s'ha celebrat aquest matí a l'Agència Pública d'Innovació..

0 comment

El programa de Garantia…

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per a fer viable i potenciar l'ocupabilitat dels i les joves. A Catalunya, estan implicats en aquesta tasca la Direcció General de Joventut, el SOC, les Cambres de Comerç, els Consells Comarcals i els Ajuntaments, especialment aquells que disposen d'Oficina Jove, com és el cas de Vilanova i la Geltrú. És des d'aquests equipaments de referència per al jovent que se'ls ofereix, informació, orientació, ajuda a la inscripció..

0 comment

Global Jam 2016

Aquest passat cap de setmana, del 29 al 31 de gener, va tenir lloc a Vilanova i la Geltrú una nova edició de la , un festival que té per objecte la creació simultània d'un joc en 48 hores, en diferents seus de tot el món, exactament 632 seus. Els equips són multidisciplinars, i hi participen grafistes, modeladors 3D, animadors, dissenyadors de joc, programadors, músics i guionistes. Els participants en aquesta seu de Vilanova i la Geltrú (64 persones) majoritàriament..

0 comment