Prestech

+ EFICIENTS SI COMPARTIM

Prestech

+ Eficients si compartim

Crea&Co contribueix al creixement de la cultura col•laborativa. 

Prestech permet compartir eines, béns, serveis, conceptes i esforç laboral. Aquesta és la forma de contribuir a donar més vida útil a les eines, ens permet ser més eficients i ens ajuda a estalviar i optimitzar despeses. 

A Prestech pots oferir allò que desitges compartir i demandar allò que necessites. Des de Crea&Co posem com a condició que la correspondència obtinguda no sigui mai una contraprestació econòmica. Una necessitat que també pots vehicular com a demanda u oferta laboral.

En aquest espai podem negociar préstecs de material a canvi de serveis o dels préstecs d’altres dispositius. Les condicions sobre el préstec, la seva durada o els terminis per als respectius intercanvis les fixaran les parts implicades en cada cas. 

 La mecànica és simple i dual: Tinc /Falta; Deixo/Rebo; Facilito/Ajudo; Comparteixo/Aprofito

Si et va agradar Pay it forward (Cadena de Favores)... t’encantarà Prestech

VOLS PROPOSAR UN PRESTECH?

Aquest formulari de contacte només està disponible per a usuaris registrats.


D'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679, t'informem queúnicament utilitzarem les teves dades per fer-te arribar informació municipal. Nofarem cessió a tercers de les dades i les conservarem mentre duri la nostraactivitat i no retiris el teu consentiment. El responsable del tractament deles dades és l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú (plaça de la Vila núm. 8,08800).  


Pots accedir, rectificar, suprimir, oposar-te o exercir la resta dels vostresdrets adreçant-te al’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.