Regles de joc

Benvinguts/des a la plataforma Crea&Co

Gràcies per voler compartir la plataforma del Crea&Co amb nosaltres. No us amoïneu, ara ve un pa de text una mica dens, però la nostra intenció és únicament deixar ben clars els drets i les responsabilitats relacionades amb la nostra plataforma i els serveis que s’ofereixen i que estan subjectes a determinades normes. Així que ens agradaria que li féssiu una lectura ràpida a les nostres regles del Joc.

 

Sobre la privacitat i de les dades personals

Les dades que faciliteu amb motiu de l’ús dels serveis s’incorporaran a les nostres bases de dades de caràcter personal de conformitat amb les prescripcions legislatives vigents (llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal LOPD).

Tenint present que aquesta és una plataforma que promou la col•laboració, compartir eines, temps i idees serà normal que es produeixin intercanvis de dades entre els usuaris, així que, si això us ha de generar realment un problema potser heu de reflexionar una mica abans de començar.

D’acord amb la LOPD teniu el dret de revocar aquest consentiment atorgat per al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició.

Podeu exercir aquests drets presencialment davant el serveis administratius de l’Agència Pública d’Innovació Neàpolis, Rambla de l’Exposició 61-69 i també de forma virtual a través de correu electrònic a l’adreça info@neapolis.cat

Sobre els drets dels continguts de la plataforma

Ho tenim per defecte però ho veiem com una virtut: treballem d’acord a la Llicència de Creative Commons.

Insistim en el fet que som una plataforma que precisament basa la seva operativa en el fet de compartir, col•laborar i cocrear. Si no especifiqueu el contrari, totes i cadascuna de les informacions que podeu registrar com a propietat intel•lectual i publicar a la plataforma, es faran d’acord amb els termes d’una llicència pública Creative Commons Reconeixement-Compartir.

D’acord amb aquesta llicència i en poques paraules: que doneu permís a tothom per copiar, distribuir i mostrar els continguts, sense haver d’abonar drets d’autor. Ara bé, sí que caldrà que s’acrediti la vostra autoria cada cop que siguin utilitzats. També doneu permís per què es distribueixin obres derivades del vostre contingut, però només en el cas que es faci d’acord amb la mateixa llicència Reconeixement-Compartir que regeix el vostre contingut original.

Us preguem que llegiu el text complet de la llicència pública Creative Commons Reconeixement-Compartir.

En el cas que el contingut precisi de termes més restrictius haureu d’especificar-ho clarament i fer notar de quina forma aquest contingut està registrat com a propietat intel•lectual en els registres pertinents.

El fet de publicar en la plataforma ens cedeix una llicència no exclusiva, lliure de drets d’autor, permanent i d’abast global (això vol dir tot aquest planeta i bona part de la galàxia)
La reproducció i distribució de còpies dels vostres continguts, inclòs o no dins d’una obra col•lectiva a través de la plataforma, és lliure de responsabilitat, i totes les accions legals derivades dels fets anteriors romandran en l’autor.

Si creieu que la vostra obra ha estat copiada, i és accessible des de la plataforma del Crea&Co de forma que pugui constituir una vulneració dels drets d’autor o que aquests drets de propietat intel•lectual s’han compromès d’alguna altra forma, teniu tot el dret com a autors a iniciar les accions legals que creieu oportunes sempre sota la vostra total responsabilitat.
Ni la plataforma Crea&Co ni Neàpolis no participaran en cap contenciós, ni es faran responsables del material publicat o copiat, quedant aquesta responsabilitat en la persona o persones que hagin fet la publicació/còpia del material, i els autors seran responsables individualment del seus actes.

 

Sobre les relacions… anem a dur-nos bé

La llibertat d’expressió és un bé comú que cal defensar. Esperem dels usuaris que exerceixin aquest dret amb seny i responsabilitat. Però també ens reservem del dret de suprimir continguts que vagin contra les lleis.

En termes generals, podeu publicar continguts lliurement sempre que no siguin il•legals, obscens, difamatoris, amenaçadors, que no infringeixi els drets de propietat intel•lectual, que no envaeixi la privacitat o que no sigui injuriosos.

Interveniu en nom propi i no en nom de Neàpolis ni del Crea&Co, per tant no podeu utilitzar aquests noms per donar suport, promocionar o vendre productes, opinions, causes o candidatures. Vosaltres sereu sempre els garants del que defenseu.

Accepteu no facilitar materials ni informació errònia amb coneixement previ ni fer-ho amb la intenció de defraudar. També assegureu i garantiu que el contingut que proporcioneu no infringeix aquestes regles del Joc i que eximiu Neàpolis de tota responsabilitat en cas de fer-se qualsevol reclamació com a resultat del contingut facilitat.
Neàpolis i els administradors de la plataforma Crea&Co es reserven el dret i la potestat de revisar els continguts publicats i de suprimir-los a criteri propi si es considera que infringeix aquestes regles del Joc.

Tanmateix ens reservem el dret discrecional en base als nostres criteris de cancel•lar l’ús que es faci de la plataforma i els seus serveis en el cas que valorem que s’intenta donar una imatge falsa, tergiversada o ofensiva.

 

Sobre la responsabilitat….que quedi clar que…

Tots els continguts incorporats a la plataforma són responsabilitat única de la persona/empresa/ centre/ administració/ organisme que els publica.
Accepteu que Neàpolis ni Crea&Co no es faran responsables, sota cap circumstància i en cap cas, dels errors o omissions, pèrdues o danys de qualsevol mena soferts com a resultat de l’ús de qualsevol dels continguts penjats a la plataforma del Crea&Co.

Neàpolis i Crea&Co compleixen amb la normatives de protecció de dades de caràcter personal. La informació utilitzada serà gestionada des dels registres generals de l’Agència Publica d’Innovació i que es troben sota la protecció de la LOPD.

 

Tot i que….

Per la naturalesa dels serveis que oferim a la plataforma Crea&Co cal que tingueu present que sovint us caldrà omplir formularis i que esperem que mantingueu contacte entre els usuaris a través de les eines de la plataforma i del correu electrònic. En conseqüència, hi haurà informacions que es mostraran públicament en els llocs allotjats a la plataforma que no hi haurà manera de controlar. Tingueu seny a l’hora de interactuar i no donar més dades de les necessàries.

 

Sobre la obligatorietat de registrar-te…

A l’hora d’operar amb la plataforma se us demanarà que ompliu un formulari el qual inclou la vostra adreça de correu electrònic (i la vostra filiació). L’adreça electrònica de correu que faciliteu podrà ser utilitzada per fer-vos arribar notificacions, suggeriments o comunicar-vos d’ incidències a la plataforma.

Ja ho va dir Einstein…tot és relatiu…

Aquest web s’ofereix tal com és i quan estigui disponible.

Neàpolis és reserva el dret de canviar, en qualsevol moment, a criteri propi, aquestes regles del Joc que regulen els diferents serveis.

 

En cas de dubte… no sigui tímid i pregunta.

En cas que tingueu alguna consulta sobre les regles de Joc de la plataforma Crea&Co, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça institucional info@neapolis.cat