Torna la Global Game Jam a Neàpolis

Global Game Jam8
0

 

L’EMAiD (Escola Municipal d’Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú) http://www.vilanova.cat/emaid/ organitza, en col·laboració amb l’Agència Pública d’Innovació Neàpolis, la Global Game Jam 2018 els propers 26, 27 i 28 de gener.

La Global Game Jam té per objectiu el disseny i creació d’un joc o videojoc en un temps màxim de 48 hores, i es realitza simultàniament a tot el món (en més de 500 ciutats d’arreu del món) amb el suport de les principals companyies del sector. Enguany la Global Game Jam compleix el seu desè aniversari.

https://globalgamejam.org/

Per setè any consecutiu, l’EMAiD organitza aquest esdeveniment, que s’ha convertit en un punt de trobada anual per a tots aquells creadors de videojocs del Garraf i comarques properes, així com un lloc de referència per al descobriment de nous talents. Enguany hi haurà una vuitantena de participants en un aforament ple, que va esgotar les places disponibles als pocs dies d’obrir-se el registre.

Persones de diferents disciplines artístiques i tècniques (il·lustradors, programadors, animadors, músics…), creen equips de treball que col·laboren en l’elaboració d’un videojoc al llarg de tot el cap de setmana. La trobada s’inicia divendres 26 a les 17 h a Neàpolis, i finalitza diumenge 28 a les 17 h, amb l’exposició i la presentació dels treballs realitzats pels equips participants al mateix Auditori de Neàpolis.

Leave us a comment